Bemutatkozás

Egy újonnan alakult vállalkozás vagyunk, melynek fő célja, hogy egyedi ötleteinkkel feldobjuk az ajándékozás pillanatát. Termékeink kézzel készülnek és arra törekszünk, hogy a lehető legtökéletesebbek legyenek. Ha meguntad a szokványos ajándékokat, és szeretnél valami újat, egyedit ajándékozni szeretteidnek, akkor a lehető legjobb helyen jársz.

Hosszú előkészületek után 2020 augusztusában jutottunk el odáig, hogy elindítsuk vállalkozásunkat. Szerettünk volna valami újat, egyedit teremteni, így jött az Ehető Csokor ötlete is. Termékeink között vannak húsból, zöldségből, gyümölcsből és különböző édességekből készült csokrok is.

Törekszünk az újításra, új termékek bevezetésére, ami persze nem könnyű, de mindent megteszünk, hogy folyamatosan bővűljön termékkínálatunk. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsők között vezethetjük be a húsból készült csokrokat, amelyek remek ajándékok lehetnek férfiak számára is.

A rendeléseket másnapra tudjuk teljesíteni, tehát, ha ma rendelsz, azt már holnap átadhatod az ünnepeltnek. Amennyiben sürgős lenne az ajándékozás, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi megpróbáljuk hamarabb is elkészíteni a kiválasztott terméket. Törekszünk minden igény kielégítésére, ezért, ha weboldalunkon nem találod a megfelelő csokrot, akkor egyedi elképzelésedet is megvalósítjuk.

Ha bizonytalannak érzed magad, nem tudod melyik csokrot válaszd, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a választásban.

Elérhetőségünk
Cím

4029 Debrecen Csapó utca 90

Nyári nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 10:00-17:00
Szombat: 10:00-14:00
Vasárnap: zárva

KÖVESS MINKET