Minőségi Ajándékok

Ajándékozz különleges meglepetést alkalmazottaidnak, ügyfeleidnek, üzleti partnereidnek! Válogass közel 300 különböző termékünk között!

Gyors szállítás

Nagyobb mennyiségeket is rövid határidővel tudunk teljesíteni.

Garantált minőség

Végleges rendelés előtt van lehetőség mintatermék kérésére.

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

Termékeinkre mennyiségi kedvezményt biztosítunk, ami a weboldalon szereplő árakból kerül levonásra. Nagyobb mennyiség esetén akár 30% kedvezmény. Kérj egyedi árajánlatot!

A termékek közül bármelyik rendelhető nagyobb mennyiségben, de vállaljuk egyedi csokrok, boxok, ládák készítését is.

Van lehetőség céges logó elhelyezésére a csomagoláson, akár kísérőkártya, vagy matrica formájában. Továbbá egyedi igény szerint a cége színeihez is tudjuk készíteni a csomagolást. Üzletünkben akár személyesen is tudunk egyeztetni, ahol megnézheti ajándékainkat, a csomagolásokat, valamint készíthetünk egyedi igényeknek megfelelő minta terméket is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

1.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot a legfontosabb paraméterek megadásával (mennyiség, színek, céges arculat)!

2.

KONZULTÁCIÓ

Ezt követően felvesszük Veletek a kapcsolatot és egyeztetünk a lehetőségekről.

3.

GYÁRTÁS ÉS SZÁLLÍTÁS

A termékeket a megbeszélt határidőre elkészítjük és igény szerint leszállítjuk.

Ajándékaink egytől-egyig kézzel készülnek és az összeállításukhoz kizárólag minőségi termékeket használunk. Nézz szét egyedi és elegáns termékeink között és bátran kérj ajánlatot! 24 órán belül válaszolni fogunk.

Webshopunkon több száz terméket találsz, de van lehetőség egyedi elképzelés alapján is elkészíteni az ajándékokat. Nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot, a többiben pedig segítünk. A tervezéstől a kiszállításig mindenben számíthatsz ránk!

Idén légy kreatív és válaszd az EhetőCsokor.hu termékeit az év végi ajándékozás során! Nagy mennyiségeket is vállalunk rövid határidővel, még a karácsonyi szezonban is. Több címre szeretnéd eljuttatni az ajándékokat? Ezt is ránk bízhatod, akár egyesével csomagolva különböző címekre el tudjuk postázni őket!

Nagyobb darabszámú rendelés esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk a feltüntetett árainkból. Megtetszett valemelyik termék a webshopunkból? Bátran kérj ajánlatot a mennyiség megadásával és hamarosan jelentkezünk.

Ferencz Marianna
Gyors szállítás szuper termék.Minden rendben volt azt kaptam amit a képeken láttam.
Anita Kacurják
A megrendelt csokor hamar megérkezett, kíváló csomagolásban. Masszív a csokor összeállítása, nagyon meg vagyok elégedve.
Györgyné Baranyi
Nagyon szeretek erről az oldalról rendelni. Ízléses csomagolás,minőségi csokoládékat kapok. A szállítás időpontra, pontosan érkezik.
Csilla Odor
Üres dobozt rendeltem én állítottam össze a bele valókat nagyon szuper ajándék remek minőség csak ajánlani tudom
Péter Petrényi
FANTASZTIKUS, ÖTLETES VOLT A DOBOZ... A FÉRJEM KAPTA SZÜLINAPJÁRA + AJÁNDÉKNAK, ÉS NAGYON ÖRÜLT NEKI
Beatrix Hermann
Az unokahúgom és öcsém is nagyon örült a csokroknak. A nagyszülők el voltak halva, hogy mik vannak már.:-)))) A szülőknek is tetszett. Nagyon jó , hogy vannak. Köszönjük. Biztos, hogy rendelni fogok még Önöktől.
Rita Vincze-Németh
Szállítás előtt egyeztettek velem. És másnap kezembe vehettem a csomagot, ami tökéletesen volt csomagolva. Maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom szívből ♥️💐
Bernadett Danyi
Kedves eladó hölgy, pontos információkat kaptam és a csokor másnapra valóban megérkezett. Olyan mint a képeken, gyönyörű és örömet okozott az ajándékozottnak! Legközelebb is csak innen rendelek 🤗

NÉHÁNY TERMÉKÜNK

Édesség csokrok, Ajándék boxok, Feszítsd Fel! ládák, Meglepetés dobozok, Alkoholos különlegességek

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT