Országos kiszállítás!

Debrecen táblán belül ingyenes szállítást vállalunk, melyet saját futárunk szállít ki. Minden más helyre 1.790 Ft a szállítás díja, melyet a GLS futárszolgálat kézbesít.

Debrecenben a hét bármelyik napjára kérhető szállítás, akár aznapi rendelésre is van lehetőség, viszont ezt szükséges egyeztetned munkatársunkkal az elérhetőségek valamelyikén. Aznapi átvétel esetén 1.000 Ft sürgősségi díjat számítunk fel.

Országos kiszállítás esetén a szállítási idő 1-2 munkanap a rendeléstől számítva. A pénztár menüben láthatóvá válik a várható kézbesítés napja. A reggel 8 óráig beérkező rendelés már a következő munkanapon megérkezik hozzád.

Továbbá van lehetőség előre megbeszélt időpontra történő átvételre. Ezt a rendelés leadása során, a pénztár menü naptárában tudod jelezni felénk. Akár 1 hónappal a jeles esemény előtt is megrendelheted az ajándékod, mi a kért időpontban fogjuk kiszállítani!

A házhozszállítással kért küldeményeket a futárszolgálat háromszor kísérli meg kézbesíteni. Nagyvárosokban van lehetőség munkaidő utánra is kérni a kézbesítést, így 17:00-20:00 között érkezik meg a csomag (ingyenes). Ha kéred ezt az opciót, megjegyzésbe írd meg nekünk.
A kiszállítás napjának reggelén emailt és/vagy SMS-t kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.

Amennyiben nem vagy benne biztos, hogy át tudod venni a csomagot, van lehetőség GLS csomagpontra kérni a szállítást.

35.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítást biztosítunk!


Biztonságos csomagolás és sérülésmentes kézbesítés


Megrendelésed kifizetheted:
1. Utánvéttel
2. Bankkártyával
3. Banki átutalással
4. Személyes átvétellel üzletünkben (Debrecen, Csapó utca 90.)

Banki átutalás esetén:
Kedvezményezett: Gervien Gift Kft.
Bank neve: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11738008-21506020
Közlemény: Rendelés szám (e-mail-ben küldjük a rendelés leadását követően

Enikő Lusztig
Bernadett Danyi
Kedves eladó hölgy, pontos információkat kaptam és a csokor másnapra valóban megérkezett. Olyan mint a képeken, gyönyörű és örömet okozott az ajándékozottnak! Legközelebb is csak innen rendelek 🤗
Zsuzsanna Gönczölné Láday
Gyors, megbízható bolt. Az ünnepeltnek is nagyon tetszett az egyedi csokor.
Zsuzsanna Sipos
Molnár Anikó
Brigitta Molnar
Szuperek a csomagok, nagyon kedves eladók, csak ajánlani tudom
Sasváriné Kunstár Erika
Különleges, egyedi ajándék, az ehető csokor ballagásra nagyon bejött... minden ismerősünk/ballagó nagyon örült neki... még a fiúk/férfiak is!😊 Csak ajánlani tudom!
Tamásné Molnár
Ötletes, egyedi ajándékok minden korosztály számára.