Lepd meg szeretteidet egyedi, kézzel készített ajándékokkal!

Weboldalunkon különböző egyedi ajándékok között válogathatsz, amelyek tökéletesek lehetnek bármilyen neves esemény alkalmából. Termékkínálatunkban találsz ajándékot férfiaknak, nőknek, gyerekeknek, időseknek. Amennyiben mégsem az előre elkészített ajándékok közül választanál, van lehetősék saját egyedi ötleted alapján összeállítani az ajándékot. Nincs más dolgod, minthogy felvedd velünk a kapcsolatot és mi intézzük a továbbiakat.

Bízd ránk az ajándék átadását!

Küldj egyedi ajándékot szerettednek, add meg mikor, hova, kinek vigyük és mi a megbeszéltek szerint átadjuk. Akár névtelenül is tudsz ajándékot küldeni, kérhetsz kísérőkártyát, amivel rávezetheted a kiszemeltet az ajándék feladójára. Kérjük, hogy ilyen formában csak Debrecenben küldj ajándékot.

Egyedi ajándékokkal kapcsolatos kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

Ferencz Marianna
Gyors szállítás szuper termék.Minden rendben volt azt kaptam amit a képeken láttam.
Anita Kacurják
A megrendelt csokor hamar megérkezett, kíváló csomagolásban. Masszív a csokor összeállítása, nagyon meg vagyok elégedve.
Györgyné Baranyi
Nagyon szeretek erről az oldalról rendelni. Ízléses csomagolás,minőségi csokoládékat kapok. A szállítás időpontra, pontosan érkezik.
Csilla Odor
Üres dobozt rendeltem én állítottam össze a bele valókat nagyon szuper ajándék remek minőség csak ajánlani tudom
Péter Petrényi
FANTASZTIKUS, ÖTLETES VOLT A DOBOZ... A FÉRJEM KAPTA SZÜLINAPJÁRA + AJÁNDÉKNAK, ÉS NAGYON ÖRÜLT NEKI
Beatrix Hermann
Az unokahúgom és öcsém is nagyon örült a csokroknak. A nagyszülők el voltak halva, hogy mik vannak már.:-)))) A szülőknek is tetszett. Nagyon jó , hogy vannak. Köszönjük. Biztos, hogy rendelni fogok még Önöktől.
Rita Vincze-Németh
Szállítás előtt egyeztettek velem. És másnap kezembe vehettem a csomagot, ami tökéletesen volt csomagolva. Maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom szívből ♥️💐
Bernadett Danyi
Kedves eladó hölgy, pontos információkat kaptam és a csokor másnapra valóban megérkezett. Olyan mint a képeken, gyönyörű és örömet okozott az ajándékozottnak! Legközelebb is csak innen rendelek 🤗

1–24 termék, összesen 320 db