Tökéletes ajándék minden férfi számára
A ládákat leszegelve küldjük, így az ünnepeltnek előbb meg kell bírkózni annak kinyitásával. Ehhez küldünk egy feszítővasat is, melynek segítségével hosszabb-rövidebb idő alatt fel lehet feszíteni a ládát. A ládák tartalmát gondosan válogatott, minőségi alapanyagokból állítottuk elő, azonban szívesen fogadunk egyedi elképzeléseket is.
Egy olyan ajándék, ami biztosan emlékezetes lesz! A fából készült ládák nemcsak ajándékok, hanem egy kis kalandot is rejtenek. A szerencsés ajándékozottnak meg kell harcolnia a feszítővassal a csomag tartalmáért és felfedeznie, hogy mi is van valójában a dobozban. Bár első pillantásra könnyűnek tűnhet, az ajándékcsomagok fa dobozaiban elrejtett meglepetések nem válnak azonnal hozzáférhetővé, így biztosan lekötik az ünnepelt figyelmét.

A csomag tartalma

wooden-box (2)

Fa láda

nail

Szegek

crowbar

Feszítővas

beer

Különböző tartalom

A ládák eredeti fából készült kézműves ajándékok, melyek nemcsak a pillanat örömét nyújtják, hanem hosszú távon is használhatóak. Felbontás után lehet benne ékszereket, fotókat, szerszámokat, vagy bármi mást tárolni. Így az ajándék több célt is szolgál. A fa ládák könnyen testreszabhatók, így egyedivé tehetjük az ajándékot. Adjon hozzá születésnapi, névnapi, ünnepi üzenetet a ládához, vagy az ünnepelt születési évét és tegye még egyedibbé az ajándékot. Ládáink üresen is rendelhetőek, így Te magad tudod összeállítani a tartalmát, ezzel még személyesebbé téve az ajándékot. Ilyenkor küldjük neked a ládát, a fagyapotot, szegeket és a feszítővasat is.
Anna Pietrzakné Kis
Gyors, pontos, jó! Telitalálat volt a szülinaposnak!
Tamásné Molnár
Ötletes, egyedi ajándékok minden korosztály számára.
Zsolt Baumgartner
Judit Fekete
Kedves, szépen összeállított csokor Nutellából
Sándor Csévi
Szuper gyorsak:)
Panni Prail
Nagyon szuper csapat. A munkájuk kiváló. Bátran keressétek Őket.
Tamás Ascherl
krisztina gráczer
Tetszett a csokor, de a képen nagyobbnak tűnt. Egy kis csalódás volt.
Petra Csima