Tökéletes ajándék minden férfi számára
A ládákat leszegelve küldjük, így az ünnepeltnek előbb meg kell bírkózni annak kinyitásával. Ehhez küldünk egy feszítővasat is, melynek segítségével hosszabb-rövidebb idő alatt fel lehet feszíteni a ládát. A ládák tartalmát gondosan válogatott, minőségi alapanyagokból állítottuk elő, azonban szívesen fogadunk egyedi elképzeléseket is.
Egy olyan ajándék, ami biztosan emlékezetes lesz! A fából készült ládák nemcsak ajándékok, hanem egy kis kalandot is rejtenek. A szerencsés ajándékozottnak meg kell harcolnia a feszítővassal a csomag tartalmáért és felfedeznie, hogy mi is van valójában a dobozban. Bár első pillantásra könnyűnek tűnhet, az ajándékcsomagok fa dobozaiban elrejtett meglepetések nem válnak azonnal hozzáférhetővé, így biztosan lekötik az ünnepelt figyelmét.

A csomag tartalma

Fa láda

Szegek

Feszítővas

Különböző tartalom

A ládák eredeti fából készült kézműves ajándékok, melyek nemcsak a pillanat örömét nyújtják, hanem hosszú távon is használhatóak. Felbontás után lehet benne ékszereket, fotókat, szerszámokat, vagy bármi mást tárolni. Így az ajándék több célt is szolgál. A fa ládák könnyen testreszabhatók, így egyedivé tehetjük az ajándékot. Adjon hozzá születésnapi, névnapi, ünnepi üzenetet a ládához, vagy az ünnepelt születési évét és tegye még egyedibbé az ajándékot. Ládáink üresen is rendelhetőek, így Te magad tudod összeállítani a tartalmát, ezzel még személyesebbé téve az ajándékot. Ilyenkor küldjük neked a ládát, a fagyapotot, szegeket és a feszítővasat is.
Ferencz Marianna
Gyors szállítás szuper termék.Minden rendben volt azt kaptam amit a képeken láttam.
Anita Kacurják
A megrendelt csokor hamar megérkezett, kíváló csomagolásban. Masszív a csokor összeállítása, nagyon meg vagyok elégedve.
Györgyné Baranyi
Nagyon szeretek erről az oldalról rendelni. Ízléses csomagolás,minőségi csokoládékat kapok. A szállítás időpontra, pontosan érkezik.
Csilla Odor
Üres dobozt rendeltem én állítottam össze a bele valókat nagyon szuper ajándék remek minőség csak ajánlani tudom
Péter Petrényi
FANTASZTIKUS, ÖTLETES VOLT A DOBOZ... A FÉRJEM KAPTA SZÜLINAPJÁRA + AJÁNDÉKNAK, ÉS NAGYON ÖRÜLT NEKI
Beatrix Hermann
Az unokahúgom és öcsém is nagyon örült a csokroknak. A nagyszülők el voltak halva, hogy mik vannak már.:-)))) A szülőknek is tetszett. Nagyon jó , hogy vannak. Köszönjük. Biztos, hogy rendelni fogok még Önöktől.
Rita Vincze-Németh
Szállítás előtt egyeztettek velem. És másnap kezembe vehettem a csomagot, ami tökéletesen volt csomagolva. Maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom szívből ♥️💐
Bernadett Danyi
Kedves eladó hölgy, pontos információkat kaptam és a csokor másnapra valóban megérkezett. Olyan mint a képeken, gyönyörű és örömet okozott az ajándékozottnak! Legközelebb is csak innen rendelek 🤗